Élmezőnyben az országoson is

2015. 04. 25-én rendezték meg a Pestszentimrei Sportkastélyban az idei első Felnőtt páros, Utánpótlás Formációs Országos Táncversenyt, ahova minden formációnk kvalifikálta magát.

Children kisformációban a Wonderland vehetett részt élete első országos megmérettetésén, illetve országos ranglista kiemeltként a Popcorn szerepelt ebben a kategóriában. Az elődöntő után a móri Wonderland 11. helyen állt, így reményfutamoznia kellett a csapatnak. Végül 12. helyen zárták a versenyt. A Popcorn formációnk már a selejtező után egyenes ágon 3. helyen került döntőbe. A country stílusú koreográfia a döntőben is elnyerte a szakmai zsűri tetszését és a táncosok a dobogó harmadik fokára állhattak fel. Emellett a tavalyi év alapján is díjazták a csapatot, bronz minősítést vehettek át a Magyar Táncsport Szakszövetség képviselőitől. Gratulálunk mindkét formációnak!

Children kisformáció pontozás

POPCORN: https://www.youtube.com/watch?v=0n-6OCx1Bq8&

popi 3 kicsi

Children nagyformációban a területi ranglista vezető Moonlight képviselt bennünket. A táncosok már az elődöntőben remekül szerepeltek, hiszen egyenes ágon döntőbe jutottak. Egy hellyel lecsúszva a dobogóról a 4. helyen zárták a versenyt, ami eddigi legjobb eredményük. Gratulálunk a kis bosziknak!

Children nagyformáció pontozás

MOONLIGHT: https://www.youtube.com/watch?v=yUN_Jv3csb0&

Junior kisformációban a szintén területi ranglista győztes Angel Smile-ért szurkolhattunk. A csapat ötös felállásban kényszerült indulni az országos versenyen, de így is remekül szerepeletek a lányok. Ők is egyenes ágon került döntőbe. A juniorok is egy hellyel maradtak le a dobogóról, a negyedik helyet érték el. Gratulálunk a csapat eddigi legjobb országos eredményéhez! Az Angel Smile formációt is díjazták a tavalyi év eredményei alapján: ők is bronzminősítést kaptak.

Junior kisformáció pontozás

ANGEL SMILE: https://www.youtube.com/watch?v=ZzvVO3iP4aA

Junior nagyformációban a Dragon Girls lépett színpadra. A matrózlányok számára ez volt az idei első megmérettetés, hiszen a területi versenyeken nem találtak kihívóra. A selejtezőből a Dragonos lányok is egyenes ágon a döntőbe táncolták magukat negyedik helyen. Végül 3. helyen dobogóra állhattak táncosaink. Számukra is ez az eddigi legjobb országos eredmény. Büszkék vagyunk!

Junior nagyformáció pontozás

DRAGON GIRLS: https://www.youtube.com/watch?v=D5maj_pq7gU&

dragon 3 kicsi

Rendkívül szépen szerepeltek a főnixes versenyzők a szombati versenyen! Öt formációnkból négy egyenes ágon döntőbe jutott! Két bronzéremmel és két negyedik hellyel bebizonyították, hogy országos viszonylatban is az élmezőnyhöz tartoznak! Gratulálunk Mindenkinek!

VERSENYJELENTÉS 2015.04.25.

AKTUÁLIS ORSZÁGOS RANGLISTA 2015.04.25.