Főnixes aranyeső az év első területi versenyén

6 arany és egy ezüstérem a termés az év első Nyugat-Magyarországi Akrobatikus Rock and Roll Táncversenyén. A március 6-án, Ajkán megrendezésre kerülő megmérettetésen nyolc kategóriában képviselték egyesületünket a főnixes táncosok, abból hat kategóriában a legjobbnak bizonyultak.

 

Külön büszkék vagyunk rá, hogy úgy sikerült meghódítani a dobogó legfelső fokát, hogy a legtöbb formációnk a 2016-os évben egy kategóriával feljebb lépett és vadonatúj koreográfiával készült az új szezonra.

ajka 20160306

A verseny a children nagyformációs kategóriával indult, melyben legfiatalabb versenyzőink a Fireballs tagjai képviselték egyesületünket. A csapat vadonatúj koreográfiával lépett színpadra: a főnixes szakácsok a legjobbnak bizonyultak és megszerezték a nap első aranyérmét. Ezzel az eredménnyel a területi ranglista második helyét foglalják el táncosaink, így egyenes az út a március 19-én megrendezésre kerülő országos táncversenyre! Gratulálunk!

CHILDREN NAGYFORMÁCIÓ PONTOZÁS

fireballs ajka


Serdülő nagyformációban a Moonlight hódította el a dobogó legmagasabb fokát. A lányok eddig childrenben versenyeztek, most kibővített koreográfiájukkal bizonyítottak az új kategóriában. A ranglista vezető csapat szintén a veszprémi országosra készül. Hajrá lányok!

SERDÜLŐ NAGYFORMÁCIÓ PONTOZÁS

moonlight ajka 20160306


A következő izgalmakat a páros selejtezők hozták számunkra, hiszen a children bajnok Fürst Olivér – Pongrácz Lili páros is kategóriát váltott. A legnépesebb serdülő mezőny igazi kihívást jelentett versenyzőinknek, de remekül véve az új akadályokat végül a 17-ből a 10. helyen zárták a versenyt. Gratulálunk a szép teljesítményhez, csak így tovább!

SERDÜLŐ PÁROS PONTOZÁS

lili oliver ajka


Children párosban Pisch Roland és Fürst Alíz lépett színpadra a főnix színeiben. A rendkívül dinamikus produkció meghozta a nap harmadik aranyérmét egyesületünknek! Gratulálunk!

CHILDREN PÁROS PONTOZÁS

alíz roli 20160306


A kisformációs kategóriák a children selejtezőkkel kezdődtek. A Fireballs két kisformációja a Waterfall és a Sugar and Spice lépett színpadra és táncolták be magukat a döntőbe. A fej, fej mellett menetelő csapatok végül az 5. és 6. helyen zárták a versenyt, ezzel eddigi legjobb eredményüket hozva. Nekik is nagyon gratulálunk!

CHILDREN KISFORMÁCIÓ PONTOZÁS

waterfall sugar and spice ajka


Serdülő kisformációban is két csapatunk bizonyított. Mindkét formáció kategóriát váltott, új koreográfiával készült erre az évre. A siker itt sem maradt el, a móri Wonderland második, a 80-as éveket megidéző Popcorn pedig aranyérmet szerzett, így főnixes pompában ragyogott a dobogó ebben a kategóriában. Mindkét csapatra nagyon büszkék vagyunk! Velük is az országoson találkozhatunk legközelebb, hajrá!

SERDÜLŐ KISFORMÁCIÓ PONTOZÁS

wonder popi ajka 20160306


Junior kisformációban a Destiny mutatta be legújabb produkcióját. A lányok már az elődöntő után első helyen álltak, majd a döntőben megerősítve eredményüket, megszerezték az ötödik aranyat is. A csapat szintén most lépett ebbe a kategóriába, így külön büszkék vagyunk sikerükre!

JUNIOR KISFORMÁCIÓ PONTOZÁS

destiny ajka 20160306


Már csak egy kategória maradt, ahol a két sikeres formációból egyesülő Angel Lips mutatta be legújabb kűrjét. Az Angel Smile junior és a Lipstick felnőtt kisformációból alakuló csapat már az elődöntő után a legjobbnak bizonyult, végül a döntőben öt egyessel megnyerte a felnőtt kisformációs kategóriát. Szép volt lányok!

FELNŐTT KISFORMÁCIÓ PONTOZÁS

ANGEL LIPS AJKA 20160306

AKTUÁLIS RANGLISTA


A rengeteg munka ismét meghozta gyümölcsét a Főnix versenyzőinek. Nagyon gratulálunk mindenkinek! Csak így tovább az országos megmérettetéseken is! Hajrá Főnix, hajrá Fehérvár!

VERSENYJELENTÉS