Ismét Országos Aranyérmes az Angel Lips

Nagy örömünkre szolgál, hogy első ízben rendezhettünk országos táncversenyt a bajnokok városában, Székesfehérváron.
Ismét rengeteg segítséget kaptunk városunktól, a Főnixes szülői csapattól és támogatóinktól, amelyért rendkívül hálásak vagyunk.
Mind a visszajelzések mind a saját élmények alapján bátran állíthatjuk, hogy minden tekintetben színvonalas, eredményes és gördülékeny rendezvényt szervezett a Főnix elhivatott csapata. Mindemellett nem csak a rendezvény sikeres lebonyolításáért izgulhattunk, hanem a junior kisformációban szereplő DESTINY és a felnőtt kisformációs ANGEL LIPS csapatainkért is.

A megmérettetések a párosok selejtezőivel kezdődtek, majd a formációk küzdhettek a döntőbe jutásért.
A nagyformációs kategóriákban csak döntőre került sor, így számukra egy kör állt rendelkezésre, hogy tudásukról meggyőzzék a hét főből álló szakmai zsűrit.

A hazai csapatok remekül teljesítettek. A DESTINY az 5., az ANGEL LIPS az 1. helyen jutott a döntőbe. Sajnálatos módon a junior táncosaink döntős produkciója során sérülés történt, amely egyértelművé tette, hogy 7. helyen zárták a versenyt. A Főnix tűzoltó lányai igazán kitettek magukért, így az eredménytől függetlenül rendkívül büszkék vagyunk rájuk! Deninek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Junior kisformáció pontozás

destiny 11 05 kicsi


Felnőtt táncosaink az előző két országos versenyen a dobogó legfelső fokára állhattak fel, azonban azóta a csapat egyik oszlopos tagja továbbtanulás miatt távozott a formációból és új tag állt be a helyére. Zsófira nagy nyomás nehezedett, hogy helytálljon a bajnok csapatban. Izgalomra azonban mégsem volt oka a formációnak, hiszen végig magabiztosan törtek előre a lányok és harmadik alkalommal is aranyérem került az Angel Lipsesek nyakába. Ezzel az eredménnyel megerősítették országos ranglista vezető pozíciójukat. Természetesen az egész csapatra nagyon büszkék vagyunk, de Zsófi helytállása külön dicséretet érdemel. Szép volt lányok!

Felnőtt kisformáció pontozás

Szeretnénk még egyszer megköszönni mindenkinek, aki segítségével hozzájárult rendezvényünk sikeréhez! Nagy örömünkre szolgál, hogy 22 egyesület képviseltette magát az I. FŐNIX Fehérvár Országos Táncversenyen. Bízunk benne, hogy lesz még alkalmunk otthont adni egy hasonló rangú megmérettetésnek. Minden versenyzőnek szívből gratulálunk!

Versenyjelentés

angel lips 11 05 kicsi

Sajtó:

http://www.szekesfehervar.hu/index.php?pg=news_182206

http://www.szekesfehervar.hu/ - összefoglaló videó

http://feol.hu/hirek/akrobatikus-tancosok-szep-eredmenyt-ertek-el-a-versenyen-a-szekesfehervariak-1798737

Támogatóink:
Székesfehérvár Városi Önkormányzat
Alba Nyomda
Kiskulacs Vendéglő
Gestamp
Molnár Borház
Andrea Serlegbolt
Green Packaging
Mór Városi Önkormányzat
Ági Kozmetika és Sminktetoválás
Alba Nyomda
Fejér Megyei Polgárőrszövetség
Oázis Virágbolt
6 Ház a Kultúráért
Copy Fehérvár
Csavar-Akku Szaküzlet
Damniczki Cukrászda
Főnix szülői csapata