Sikeres évkezdés Mosonmagyaróváron

Remekül kezdték az évet a FŐNIX SE versenyezői: két arany, egy ezüst és két bronzérem a termés a 2017-es év első versenyén.
Március 4-én került megrendezésre a VII. Óvár-Kupa Mosonmagyaróvár legújabb sportlétesítményében. A gyönyörű csarnokban a párosok selejtezőjével kezdődött a nap, majd a nagyformációk, végül a kisformációk bizonyíthatták tudásukat.

Children páros kategóriában új versenyzőkkel büszkélkedhettünk: Mits Máytás és Palkovits Panka léptek színpadra a Főnix színeiben. A kis tehetségek első megmérettetésükön bronzérmet szereztek, melyhez szívből gratulálunk! A szuper kezdés után izgatottan várjuk a folytatást, hajrá! ;)
Children Páros Pontozás

Panka Matyi kicsi


A párosok után a Fireballs children nagyformációnak szurkolhattunk, akik legújabb koreográfiájukkal álltak az öttagú pontozói gárda elé. A csapatot négy pontozó is a legjobbnak látta, így a dobogó legfelső fokára állhattak fel! Gratulálunk a táncosoknak a teljesítményhez és a fényesen csillogó aranyéremhez!
Children Nagyformáció Pontozás

fireballs kicsi


A nagyformációk után négy kisformációnk küzdött meg a legjobb helyezésekért. Serdülő és junior kisformációban selejtezős körökben dőlt el, melyik formációk jutnak a döntőkbe. Junior kisformációban a Destiny új felállással és új koreográfiával a döntőbe táncolta magát, ahol végül 6. helyen zárta a napot. A táncosok tovább dolgoznak, hogy a következő versenyen ismét a tőlük jól megszokott dobogós helyen végezzenek. Hajrá lányok!
Junior Kisformáció Pontozás

destinykicsi


Serdülő kisformációban a Popcorn csapatunk a tőlük elvárható formát hozta: már az elődöntőből is első helyen továbbjutva a döntőben végül öt pontozóból öten látták a legjobbnak a vadonatúj produkciót. Szép volt lányok!
Serdülő Kisformáció Pontozás

popikicsi


Children kisformációban két csapat is képviselte magát a Fireballs egyik és másik fele: a Waterfall és a Sugar and Spice. Mindkét csapat szuper produkciót mutatott be, így ebben a kategóriában a dobogó harmadik és második fokán is főnixes formáció állhatott. Gartulálunk a Waterfall bronz és a Sugar and Spice ezüstérméhez!
Children Kisformáció Pontozás

waterkicsi 

sugikicsi


A kemény és kitartó munka gyönyörűen csillogó érmeket hozott egyesületünk számára! Minden versenyzőnkre nagyon büszkék vagyunk! Hasonló lelkesedéssel várjuk a következő megmérettetést: hajrá Főnix!!!

Versenyjelentés

Aktuális Ranglista