Ismét büszkék lehetünk!

Egy újabb országos verseny került megrendezésre 2015.05.09-én a Sport11 Sportközpontban, Budapesten. Az ország legjobb utánpótlás párosai és felnőtt formciói mérhették össze tudásukat.

Egyesületünk children páros és felnőtt kisformációs kategóriában képviseltette magát a színvonalas I. Rock and Magic Kupán.

Fürst Olivér és Pongrácz Lili, valamint Pisch Roland és párja Fürst Alíz remekül szerpeltek a 18 párosból álló mezőnyben. A selejtezők után Olivérék 5. helyen egyenes ágon kerültek a középdöntőbe, míg Roliék a 13. helyen álltak, így számukra a reményfutam következett. A második kör után a 11. helyre küzdötték fel magukat, így ők is továbbjutottak, ami fantasztikus eredmény újonc versenyzőinktől!

alíz és zoli

A középdöntőben nagy volt a tét, hiszen hét páros bekerült a döntőbe, hét páros számára pedig véget ért a verseny. Roliék sajnos rontással táncolták harmadik körüket, így 14. helyen végeztek, Olivérék azonban 7. helyen betáncolták magukat a legjobbak közé. A döntős körben már mindenki saját zenéjére egyedül léphetett a színpadra. Olivér és Lili életük legjobb eredményét hozta, országos 6. helyezést értek el!

Mindkét párosunk  folymatos fejlődését mutatja, hogy versenyről versenyre egyre jobb helyezést érnek el! Nagyon büszkék vagyunk rájuk!

 

Felnőtt kisformációban a Lipstick indult a FŐNIX színeiben. A táncosok előző országos harmadik helyezésük után, ismét bizonyítani akarták, hogy helyük van a dobogón. A 13 formációt felvonultató mezőnyben egyre erősebb csapatok kűzdenek meg a legjobb hétbe jutásért. A selejtezőt követően a Lipsticknek sikerült egyenes ágon, harmadik helyen bekerülni a döntőbe. Az utolsó körben még jobban odatették magukat felnőtt táncosaink, így egy hellyel feljebb lépve, egyértelmű pontozással a dobogó második fokára állhattak. Nagyon gratulálunk a csapatnak az országos ezüstéremhez!